کیـک روز
شیرینی خشک
قنادی شیرین السلطنه
قنادی شیرین السلطنه ارائه دهنده مرغوبترین و با کیفیت ترین کیک و شیرینی ها در استان هرمزگان می باشد که با بیش از یک دهه تجربه ی موفق در امر تولید شیرینیجات توانسته خیل عظیمی از مشریان را به خود جذب نماید.
این مجموعه طیف وسیعی از محصولات و شیرینی ها اعم از انواع شیرینی های خشک نظیر شیرینی نخودچی، شیرینی بهشتی، شیرینی نارگیلی، شیرینی بادامی، شیرینی کشمشی، شیرینی مرباییف شیرینی میکادو، انواع باقلوا و … همچنین انواع شیرینی های تر و کیک های مجالس، تصویری و غیره را عرضه می نماید.
شیرینی تر
دسته بندی محصولات
بهترین شیرینی فروشی در بندر عباس
قنادی شیرین السلطنه ارائه دهنده مرغوبترین و با کیفیت ترین کیک و شیرینی ها در استان هرمزگان می باشد که با بیش از یک دهه تجربه ی موفق در امر تولید شیرینیجات توانسته خیل عظیمی از مشتریان را به خود جذب نماید. ریشه ی پخت شیرینی به زمان ایران باستان برمی گردد. نوعی شیرین با مواد موجود در آن زمان پخته می شد که به آن لاویش می گفتند. در زمان هخامنشیان به دلیل سختی کاشت گندم، بیشتر جو کاشت می شد و از آرد آن برای پخت شیرینی استفاده می کردند. با مخلوط کردن آرد جو با میوه و شیر، خمیر شیرینی به دست می آمد که آن را می پختند. در لحظه ورود شاهان هخامنشی به کاخ های خود مانند رفتن شاه به کاخ شوش و برگشتن به تخت جمشید به مناسبت ورود شاه، شیرینی درست می کردند. با پرورش زنبور عسل و کشت درخت خرما این شیرینی ها را طعم دار می کردند.
سفارش کیک عقد و عروسی در بندر عباس
قنادی شیرین السلطنه مرغوبترین و با کیفیت ترین کیک و شیرینی ها در استان هرمزگان را تولید می کند که بیش از یک دهه تجربه ی موفق در امر تولید شیرینی جات توانسته خیل عظیمی از مشتریان را به خود جذب نماید. در هر شهر ایران یک نوع شیرینی پخت می شود که به عنوان سوغات همان شهر معرفی می شود و در مراسم های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. از شیرینی ها مخصوص هر منطقه که با چای و انواع نوشیدنی ها در پذیرایی استفاده می شود می توان به قرابیه تبریزی در آذربایجان شرقی، لوزی و شیرینی اتابکی قزوینی، سوهان قم که این نام را در زمان ناصرالدین شاه بر آن گذاشتند، کلوچه فومن و کدو حلوایی، شیرینی گز که از 450 سال پیش در اصل در استان چهارمحال و بختیاری تولید می شده و امروزه به گز اصفهان شهرت دارد و شیرین هایی که در استان های مختلف ایران در طعم ها و شکل های متفاوتی پخته می شود، اشاره کرد.